Lettergrootte: A A A

NVOG stuurt brief aan vaste Kamercommissie SZW over pensioenen

Woensdag 8 juni 2016 komt de vaste Kamercommissie voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid bijeen voor een algemeen overleg over pensioenonderwerpen. Een van de, deze week toegevoegde, agendapunten betreft de kabinets-appreciatie van de staatssecretaris SZW mevr. Klijnsma inzake het rapport DNB over de financiële positie van pensioenfondsen die expliciet ingaat op de mogelijke kortingen door pensioenfondsen in 2017 en de daaropvolgende jaren.

Op dit punt hebben de ouderenorganisaties ANBO, KNVG, NVOG, NOOM, PCOB en UNIE KBO gezamenlijk gereageerd d.m.v. het sturen van een brief aan de Kamercommissie.

Om het mogelijk te maken deze brief tijdig bij de commissie aan te bieden, is afgelopen vrijdag intensief overleg geweest tussen de hierboven genoemde ouderenorganisaties, waarbij de ANBO erin is geslaagd een brief op te stellen met een door alle verenigingen onderschreven inhoud. Het is goed te constateren dat we elkaar "gevonden" hebben op gezamenlijke inhoud, waarmee een duidelijk signaal richting de Tweede Kamer wordt geven dat de ouderenorganisaties steeds meer één front vormen.

Brief aan vaste Kamercommissie SZW dd 03.06.2016

Gepubliceerd: zondag 5 juni 2016 om 16:41 uur

Overige dossiers uit 2016

Links
 
NVOG is aangesloten bij

AGE Platform Europe  



Ouderenorganisaties waarmee NVOG nauw samenwerkt

       KNVG           NOOM                                                                        


SeniorWeb
________________________________________________________________________
Europeees platform ter bevorde-ring van gebruiksvriendelijke betaalautomaten

Pay-Able                

_______________________________________________