Lettergrootte: A A A

Petitie: 30.000 handtekeningen maar nog niet genoeg

Gisteren tikte de teller van de Pensioenpetitie de 30.000 aan. Dat is een mooi getal en daar zijn wij blij mee maar de kop van dit artikel zou eigenlijk moet eigenlijk luiden: "Pensioenpetitie: nog maar 30.000 handtekeningen".

Want 30.000 is slechts 10% van het gezamenlijk aantal leden van NVOG en KNVG. En dát vinden wij veel te weinig. Daarom doen wij nogmaals het verzoek aan onze leden en aan iedereen die ons doel "Aan tafel, geen korting, wel indexering" een warm hart toedraagt, de petitie te ondertekenen.

Er is nog voldoende tijd om de petitie te steunen: 27 mei is de einddatum. Wij adviseren echter niet tot het laatste moment te wachten. Heeft u nog niet getekend, dan kunt u op www.mijnpensioenpetitie.nl meer informatie vinden over de petitie of u tekent de petitie direct via deze link

Korte toelichting: wanneer u in het petitieformulier op de website de drie vakjes (naam, e-mailadres en woonplaats) heeft ingevuld en “Ik onderteken deze petitie” heeft aangeklikt, krijgt u in uw mailbox van Stichting Petities een bevestigingsmail met daarin een link om uw ondertekening definitief te maken.

Ondervindt u problemen bij het invullen van de petitie? Stuur dan een e-mail naar communicatie2@gepensioneerden.nl of bel onze communicatiemedewerker Dirk Visser, tel.nr. 06-53840954. 

Stuur deze nieuwsbrief a.u.b. door aan familieleden, vrienden, buren, kennissen en collega's. Ook voor hen die op dit moment nog werken en pensioen aan het opbouwen zijn willen de belangenbehartigers van gepensioneerden deelnemen aan het overleg met de minister en de sociale partners. 

Gepubliceerd: donderdag 16 mei 2019 om 15:44 uur

Overige dossiers uit 2019

Opleidingen


Loyens & Loeff - Juridisch en fiscaal adviseurs

SPO - Opleidingen voor pensioenfondsbesturen en professionals in de pensioensector

Pensioenopleidingen, Registeropleidingen op niveau A en B voor pensioenfonds-besturen, verantwoordings-organen en professionals in de sector

Willis-Towers-Watson - Innovatieve oplossingen op diverse financiële gebieden

Links
 
NVOG is aangesloten bij

AGE Platform Europe  Ouderenorganisaties waarmee NVOG nauw samenwerkt

       KNVG           NOOM                                                                        


SeniorWeb
________________________________________________________________________
Europeees platform ter bevorde-ring van gebruiksvriendelijke betaalautomaten

Pay-Able                

_______________________________________________